To zrób własne konto dekluPotrzebuję uzyskać dostęp do jednej konkretnej strony na Facebooku. Nie mam konta na Facebooku i potrzebuję pożyczyć jedno na krótki czas.
To zrób własne konto dekluPotrzebuję uzyskać dostęp do jednej konkretnej strony na Facebooku. Nie mam konta na Facebooku i potrzebuję pożyczyć jedno na krótki czas.
You're welcome bbgThank you![]()
Rzeczy się zmieniają. Nie jest prosto założyć konto na Facebooku. Algorytm wymaga wielu dowodów na bezpieczeństwo. Nie zatrzymam twojego konta na Facebooku. Oddam je z powrotem.To zrób własne konto deklu
Jak próbujesz kogoś oscamować, to weź skłam, że dasz coś w zamian. Tak będzie brzmieć o wiele lepiejRzeczy się zmieniają. Nie jest prosto założyć konto na Facebooku. Algorytm wymaga wielu dowodów na bezpieczeństwo. Nie zatrzymam twojego konta na Facebooku. Oddam je z powrotem.
Na pewno nikogo nie oszukam. Muszę spojrzeć na zdjęcia na stronie facebookowej. To nie zajmie dużo czasu. Proszę cię o przysługę, zanim dasz mi konto: zmień język na angielski na swojej stronie. Nie jestem dobry w języku polskim. Dziękuję.Jak próbujesz kogoś oscamować, to weź skłam, że dasz coś w zamian. Tak będzie brzmieć o wiele lepiej
I Can give you my Facebook account if you order me a figurine I wantNa pewno nikogo nie oszukam. Muszę spojrzeć na zdjęcia na stronie facebookowej. To nie zajmie dużo czasu. Proszę cię o przysługę, zanim dasz mi konto: zmień język na angielski na swojej stronie. Nie jestem dobry w języku polskim. Dziękuję.
Which figurine do you want?I Can give you my Facebook account if you order me a figurine I want
Which figurine do you want?
Oh, I thought it might be a figurine in the range of 10cm to 15cm and at a much lower price.![]()
VOLKS Dollfie Dream Sister Kagamine Len Reboot Figure | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for VOLKS Dollfie Dream Sister Kagamine Len Reboot Figure at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
That one is very cheap and looks nice <3
Okay now, did you really think I would give you my account...?Oh, I thought it might be a figurine in the range of 10cm to 15cm and at a much lower price.
For the price of your figurine I could buy over 1000 facebook accounts on the black market.
Nie dajesz mi swojego konta. Pożyczam konto i zwracam je. Zawsze jesteś właścicielem konta. Potrzebuję informacji logowania. Proszę, zmień ustawienia językowe konta na angielski. Dziękuję. Nigdy nie zapomnę twojej życzliwości. Bóg uważa cię za wspaniałego.Okay now, did you really think I would give you my account...?
But sure if you wanna buy me a figurine and get nothing in return i can send you another link to a cheaper one! I'm always open to free gifts <33