Curious since I've been to KFC like 3 times in my life.
Since you're online GIVE ME THE BADGES. Pretty please?theyre very different things
NOT THAT BADGE
Well, everything will kill you at some pointthey're both garbage that will kill you but mc donalds is the slightly better garbage.
Puł Polisz puł englisz ale okI don’t eat fast food. Przepraszam.
Dziękuję za zrozumienie.Puł Polisz puł englisz ale ok
Mnie ciekawi co ty tam odpierdalałeś, żeby mieć -5000 reaction scoreDziękuję za zrozumienie.
Dziękuję za pytanie. Niektórzy ludzie obserwują mnie na EDF i negatywnie oceniają wszystkie moje wiadomości. To wszystko, co robią. To jak praca dla nich. Myślę, że mają problemy.Mnie ciekawi co ty tam odpierdalałeś, żeby mieć -5000 reaction score
To ja się chyba do tego dołożę...Dziękuję za pytanie. Niektórzy ludzie obserwują mnie na EDF i negatywnie oceniają wszystkie moje wiadomości. To wszystko, co robią. To jak praca dla nich. Myślę, że mają problemy.
Dlaczego to robisz? Jesteś moim przyjacielem. Przyjaciele powinni być dla siebie mili.To ja się chyba do tego dołożę...![]()
Hmm...Dlaczego to robisz? Jesteś moim przyjacielem. Przyjaciele powinni być dla siebie mili.
Może być możliwe. Jaka jest cena?Hmm...
A kupisz mi figurkę? Ale tym razem tańszą (´·ω·`)?
Może być możliwe. Jaka jest cena?
These ones are cuter.![]()
NEEDY GIRL OVERDOSE Figure Rain KAngel PVC Action Figure Noodle Stopper 14cm | eBay
No box is included with these figures.www.ebay.com
Sure get me Them both daddy
Lepiej sobie radzę. Kupuję ci kartę podarunkową z pieniędzmi na niej. Najpierw podaj mi dane logowania do twojego konta na Facebooku. Upewnij się, że zmieniłeś język na angielski. Mój polski nie jest dobry.Sure get me Them both daddy![]()